empowerment+coachingCoaching

Het oog ziet enkel wat de geest begrijpt 

Ben je op een punt aangekomen waarin je vast zit en je gewoon eventjes nood hebt aan bevrijding van hetgeen waar je alleen niet uitkomt ? Geraak je maar niet verlost van de kettingen in je hoofd ? Stress, burn-out, loop je telkens tegen dezelfde struikelblokken aan ? Of weet je gewoon je leven geen richting meer te geven ? Dan is het tijd om eventjes bij jezelf te komen. Wanneer jij voelt dat je het niet alleen kan, is het handig om beroep te doen op iemand die met je mee wandelt, zij aan zij, zolang jij het nodig hebt en wenst.

Vecht niet tegen je problemen, de kans bestaat dat ze groter worden. Overwin je obstakels

In de praktijk kampen veel mensen (on)bewust met gedachten die hun beperken in hun groei. Gedachten of overtuigingen die ze zichzelf of anderen hebben aangepraat, dewelke een eigen leven zijn gaan leiden en hierdoor een nefaste invloed hebben op hun gedrag, gevoel, prestaties, kortom hun hele leven.

Durf uniek te zijn, laat je niet tegenhouden in het bereiken van je dromen en wensen omdat je bang bent om te falen. Laat je niet tegenhouden door vooroordelen van anderen of van jezelf.

Wat voor de één werkt kan misschien voor jou niet werken. Laten we samen op zoek gaan naar welke methode voor jou wel werkt. Ik wandel met je mee zolang jij het wilt en nodig hebt. Ik wandel met je mee om het beste uit jezelf te halen en te laten zien wie jij kan zijn ipv wie je bent.

Durf patronen doorbreken, durf te veranderen van mening. Durf overtuigingen die je belemmeren los te laten. Laat los wat je niet meer nodig hebt, haal de zware stenen uit je rugzak. Je hoeft ze niet onnodig mee te sleuren want ze wegen lood. Wat zit diep in je onderbewuste waar jij je niet bewust van bent en dat je eigenlijk tegenhoudt in je groei ?

Als life coach vind ik het belangrijk om jouw levenskwaliteit te verbeteren. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op : “wie ben jij, wat wil je bereiken en wat is grootste talent ?”

Mentors zoals Lieve Bullens en Carl Van De Velde zijn een grote inspiratiebron voor me geweest om dit fantastische werk te kunnen doen.

Wees welkom voor een intakegesprek en dan bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Een investering in jezelf voor slechts 55 euro.

Jouw toekomst van morgen, begint vandaag