akashicdiariesAkasha Kroniek

Akasha is Sanskriet en betekent ‘Ether’ of ook ‘Oersubstantie’. Verschillende namen betrekken zich op b.v. levensboek, de kosmische geest, het collectieve (onder)bewustzijn en het rapport van je ziel.

Er is het verleden, heden en het toekomstige kennis, voor alle dingen. Het is het universele archief waarin alle woorden, gedachten en daden opgeschreven zijn.

Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard, een kroniek van alle gebeurtenissen. Het is een kroniek van alle talenten en aller kennis. Sommige beweren dat de Akasha Kroniek een beetje te vergelijken is met het kosmische of collectieve bewustzijn. Het zijn geen daadwerkelijke boeken of schriftstukken, hoewel veel mensen ze als dit te zien krijgen en gebruiken, maar het is eigenlijk een energetische trillingen.

Deze energetische trillingen vormen zich in plaatjes, vormen, symbolen of taal vertalen, zodat onze geest ze kan begrijpen. Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken. Toegang tot iemands ander rapport krijgt men alleen als men in contact treed met het hogere zelf van deze andere persoon, of als het hoger zelf toegang krijgt naar een hoger geestelijk niveau (met toestemming van deze persoon).

Wat je ook verwacht. De Akasha Kroniek lijkt sterk op dat wat het eerst in je op komt, wat het zal zijn.

Hoe krijg je toegang tot de Kroniek?

Er zijn verschillende manieren om tot de Kroniek toegang te krijgen. Sommige mensen gaan in een onderbewuste toestand om de schriften te lezen. B.v. zoals de overleden Amerikaans mystieker E. Cayce.

Mr. Cayce gaf zijn lezingen tijdens slaaplijkende toestand of in trance. Hij gebruikte de hulp van een geest die hem hierin ondersteunde.

Een andere manier hoe je als individu toegang krijgt tot je eigen Kroniek is de volgende manier:

Meditatie

Creatieve visualisatie

Terug gaan naar een vorig leven

Droomleven

In deze cursus zal ik meerder technieken laten zien, inclusief een inwijding en een meditatie.

Kan zowel op afstand gebeuren als bij mij thuis. Voor het ontvangen van de inwijding kunt u me best een mailtje sturen.