reiki - reiki behandeling - chakra - reiki opleidingAlles wat je wilt weten over een Reiki behandeling

De behandeling duurt 1 uur. Eerst worden je chakra’s in balans gebracht, vervolgens de heling en als laatste gebeurt het uitkammen van de aura. Als behandelaar stel ik geen diagnose want ik ben hiertoe niet bevoegd. Dit kan alleen door een arts gebeuren. Reiki vervangt niet de klassieke geneeskunde maar werkt complementair.

Reiki zal je helpen om terug evenwicht in je leven te brengen. Een evenwicht dat je misschien kwijt bent door angst, verdriet, stress,… noem maar op. Een Reiki behandeling brengt je lichaam en geest weer in balans. Geeft rust, heelt, inzicht in bepaalde problemen, verruimt je bewustzijn…. Reiki helpt zowel op lichamelijk, geestelijk of emotioneel vlak. Daar waar het het meest nodig is op dat moment zal Reiki naar toe stromen. Een Reiki behandeling kan ook verlichting brengen in je spirituele ontwikkeling.

Als behandelaar stel ik mij open als kanaal om de kosmische energie te mogen ontvangen en te laten stromen vanuit mijn handen naar jou toe. Door de Reiki behandeling komt er extra energie waardoor het lichaam zelfzich begint te helen. Ons lichaam heeft een zelfgenezingsmechanisme, denk maar aan een schaafwond die vanzelf geneest zonder onze tussenkomst. Ons lichaam doet het werk en reiki ondersteunt dit proces mee.

Tijdens de sessie lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. Ieder ervaart de Reiki behandeling op een andere manier. Sommige mensen voelen onmiddelijk de werking van Reiki, anderen voelen het pas weken later.

De wil om te genezen, vormt de helft van de gezondheid.

Ik vervang geen dokter en stel geen diagnose want ik ben hiertoe niet bevoegd.

Een sessie is steeds op afspraak en kan zowel overdag, ’s avonds als weekend. Bijdrage 40 euro voor één uur.

De sessies zijn zowel in Hemiksem als Hechtel-Eksel.

Maak een afspraak