erik-zwaga-geurengoeroe-la-violette-en-pluieNeveninitiaties

Binnen het Tera Mai systeem hebben we vier neveninitiaties.

Yod, Violette vuur, Melchizedek en Shakti-pac

Yod legt de verbinding tussen de ziele- en wezenster. Yod helpt je om weer in contact te komen met de Rainbow Bridge, het herstellen van het contact tussen hart, derde oog, zielster (ziele-vonk) en ziel (Alice Bailey). Kortom Yod is de verbinding met je diepere IK. Het is ook wel de Engelenverbinding.

Violette vuur is de zevende straal uit de kosmos. Ze wordt Violet Fire of Violette vuur genoemd. De beheerder van deze straal is Saint-Germain.

Het Violette vuur heeft als eigenschap dat het karma, emotionele trauma’s kan transmuteren, waardoor het lijden wordt opgeheven door het reiningen met het Violette vuur.

Melchizedek opent je hart naar liefde, mededogen. Liefde is er steeds maar wij laten ze niet altijd toe. Door deze initiatie wordt je opgenomen in de Witte Broederschap van Liefde. Tot deze broederschap behoren alle Opgevaren Meesters zoals Boeddha, Jezus, Melchizedek, Moeder Maria,….

Melchizedek is de Hoge Priester van deze kosmische energie, een energie waarin liefde en mededogen de kern is.

Shakti-pac is de verbinding met de Zon. Het geeft je een dosis extra energie. Het is een energie-overdracht naar de ruggengraat van de ontvanger. Omdat het zenuwstelstel bovennatuurlijke energie draagt, is de ruggengraat een geschikt overdrachtspunt.

Bij de inwijding krijgt iedereen energie, doch echter niet dezelfde hoeveelheid.