Hypnose Stoppen met Roken

Hypnose Stoppen met Roken – Nooit meer roken hoeft geen gevecht te zijn tussen jou en de sigaret. We weten allemaal dat wanneer je bewuste en onderbewuste met elkaar in gevecht gaan, je onderbewuste het altijd wint. Het is net dit onderbewuste dat we gaan aanpakken in hypnose. Je hoeft het enkel maar te willen en toe te laten.

nooit meer roken - hypnose - pascale laffutte - stoppen met rokenHypnose is een heel krachtig hulpmiddel om veranderingen te maken in je onderbewuste waardoor je onmiddellijk resultaat zal boeken. Tijdens de hypnosesessie wordt er voor gezorgd dat je een niet-roker bent en dat ook blijft. Dat je geen last zal hebben van gewichtstoename en dat de geur van sigaretten je ook helemaal niet zal storen. Zelfs al rookt je partner nog, het zal je zelfs niet storen.

Geen drang meer, geen ontwenningsverschijnselen, geen opvullingen van iets anders, geen slecht humeur… wat wil je nog meer ? Mooi toch ?

Het enigste dat er van jou wordt verwacht is dat je op één lijn staat met je onderbewuste, je moet het echt zelf willen.

Garanties kunnen niet gegeven worden omdat ik geen controle heb over jou wil. Wel kan ik je garanderen dat ik zoals altijd me volledig geef als hypnotiseur om ervoor te zorgen dat je een niet-roker wordt en dat ook blijft.

Voordelen van nooit meer roken

De meest voor de hand liggende voordelen van nooit meer roken zijn ongetwijfeld je lichaam en je portemonnee. Je lichaam zal je eeuwig dankbaar zijn, omdat roken gewoonweg schadelijk is voor je gezondheid.

Je zal meer longinhoud hebben, je kleren en adem ruiken niet langer naar sigaretten, op het einde van de maand ga je een flink bedrag overhouden van je loon. Minder kans op hart- en vaatziekten, vermindert aanzienlijk je kans op longkanker, meer zuurstof in je bloed, je zal langer kunnen sporten, wandelen, je zal meer energie hebben,…. het is enkel maar in je voordeel om nooit meer te roken.

nooit meer roken - stoppen met roken - hypnoseDoe jezelf een plezier en beslis vandaag nog om te stoppen met roken. Boek vandaag nog je info@pascalelaffutte.be of neem persoonlijk contact met me via 0495/42.73.40.

Meestal hebben we genoeg aan één sessie om tot een maximaal resultaat te komen, en moest dit toch niet het geval zijn kan je aan een voordelig tarief een 2de sessie boeken.

De eerste keer is er altijd een intakegesprek, daarna gaan we over naar de hypnose sessie. Intake en sessie kosten 125 euro.

Ik ben gevestigd in Antwerpen (Hemiksem, Callebeekstraat 88)