images-108Virtuele maagband 

Een virtuele maagband is een super alternatief voor iemand die genoeg heeft van diëten. De voordelen van een virtuele maagband zijn; geen littekens, geen operatie en geen herstelperiode. We weten allemaal dat de kilo’s na een dieet er soms heel snel terug bijkomen. Het resultaat van een dieet is zelden blijvend. 

Wanneer men een dieet volgt ben je nog constant met eten bezig. Je bent punten aan het tellen, of je bent de enige aan tafel die een andere maaltijd nuttigt. Je dient constant op je voeding te letten, of je bent bezig met shakes, en ga zo maar verder. Hoe je het ook draait of keert, je geest is altijd met voeding bezig, waardoor het soms heel moeilijk wordt om het vol te houden en je gaat er tegen vechten. Het is namelijk het vechten tegen dat gevoel waardoor je drang naar voeding versterkt en je verlangen groeit. Bij de virtuele maagband mag je nog alles eten, je gaat enkel minder eten. Je zal sneller voldaan zijn zonder het gevoel te hebben dat je moet vechten. 

De virtuele maagband is zeker GEEN dieet, het is een programma om je geest nieuwe gewoontes aan te leren die WEL vol te houden zijn, zonder dat je in strijd moet gaan met jezelf. Je gaat bewuster eten en meer luisteren naar wat jouw maag je vertelt. 

Jouw onderbewuste kent geen verschil tussen realiteit en verbeelding. Voor jouw onderbewuste is er wel degelijk een maagband waardoor je maag als het ware verkleint en minder eten zal vragen, zonder het gevoel te hebben van nog hongerig te zijn. 

Er is geen risico aan verbonden, tegendeel. Heel dikwijls tijdens de sessies komen er andere stukken naar boven die tevens mee aangepakt worden. Ik ben gecertificeerd practioner door de grondlegster van deze methode namelijk Sheila Granger. Waardoor ik altijd mee ondersteuning heb van Sheila zelf indien nodig. Ik voorzie ook in blijvende ondersteuning en opvolging. 

Vraag vrijblijvend meer info en prijs.

ellennoor

Ellen-Noor viel twintig kilo door virtuele maagband

http://www.vriendin.nl/voor-jou/uit-het-blad/5912/vriendin-47-ellen-noor-viel-twintig-kilo-af-dankzij-een-virtuele-maagband

 

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-1413917640

Vrouw valt 40 kilo af door hypnose

http://www.metronieuws.nl/buitenland/2012/11/vrouw-valt-veertig-kilo-af-door-hypnose