11194630_10153851370474466_7314767032662015490_oMunay-Ki

Open jezelf om de wijsheid van de Earhtkeepers te ontvangen en er zal zich een nieuw leven ontvouwen voor je.

De inwijdingen worden gegeven zowel te Hemiksem als Hechtel-Eksel bij Walk In Trust. Het is een reeks dewelke verspreid wordt over 2 keer. De data staan bij agenda. Als de datum je niet past of de locatie mag je me altijd bevragen. Individueel is ook mogelijk, neem vrijblijvend contact.

Contact

De profetieën van het oude Amerika spreken over deze tijd als een periode van grote ommekeer, van een grote transformatie. We bevinden ons momenteel in een periode waarin we een groot verschil in de wereld kunnen maken. Ze voorspellen een nieuwe mens op de planeet – een persoon van wijsheid en kracht die vrij leeft van angst en in zijn eeuwige natuur blijft.

De Munay-Ki is een reeks van 9 initaities waarbij de poorten worden opengezet naar wijsheid en kracht. De rites upgraden als het ware je lichtveld, je DNA wordt geherinformeerd door als het ware een nieuwe software te downloaden. De rites worden als zaadjes in je aura geplant, jij laat ze groeien door er energie, vuur, liefde en aandacht aan te geven. Munay betekent : ik hou van jou. Met als achterliggende betekenis : wees diegene die je bent. Leeft niet langer vanuit angst of leef niet het leven dat anderen willen dat jij leeft.

De rites zijn gemeenschappelijk voor alle sjamanistische tradities, ook al zijn ze uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen in verschillende culturen. Ze zijn afkomstig van de grote initiaties van de Himalaya, dewelde door de eerste medicijnmannen en vrouwen naar Amerika werden gebracht. De Earthkeepers van het Oude.

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

De inwijdingen die je ontvangt : de heler, banden van kracht, de inwijding van harmonie, de ziener. Dit zijn de basisinwijdingen, deze leggen de basis van transformatie waardoor je je verleden achterlaat en je een nieuwe wending aan je leven geeft.

Daarna komen de lineage inwijdingen : hoeder van de dag, hoeder van de wijsheid en hoeder van de aarde. De lineage inwijdingen verbinden je met de frequentie van de Engelen, Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van de sjamanistische Inca-helers.

De 2 laatste zijn de 2 nieuwste inwijdingen : hoeder van de sterren en de inwijding van creatie.

De inwijdingen versterken het zintuig dat het meest ontwikkelt is bij jou. Als je met de zaadjes aan de slag gaat en je laat ze kiemen tot grote wassen koren, zal je worden aangeraakt en gezegend door Engelen. Open jezelf om de wijsheid van de Earthkeepers te ontvangen en alles zal geschonken worden aan je.

Inschrijven